— POLEDNÍ MENU —

Pondělí 17.2.

Polévka: Cibulačka (A:7,3,1)

1.  Kuřecí nudličky po indicku s rýží (A:1,7)                                   109,-

2.  Guláš s houskovým knedlíkem a čerstvou cibulkou (A:1,3)   109,-

3.  Marinované kuřecí prso s opečenými brambory a domácím 119,-

   dipem (A: 3,7,1) 

Úterý 18.2.

Polévka: Zelňačka (A:1,7)

1.  Smažené vepřové medailonky s brambory a domácí                    109,-

    tatarskou omáčkou (A: 3,7,1) 

2.  Špagety carbonara se smetanou a slaninou, sypané 

    sýrem (A:1,3,7)                                                                                   109,-

3. Čínské nudle s kuřecím masem a sójovou omáčkou (A:1,3,6)        119,-

4.  Grilovaná jehla z vepřové panenky, hranolky a domácí 

   dip (A:1,7)                                                                                            129,-

5. Grilovaná jehla z vepřové panenky, zeleninový salát a 

    opečený toast (A:1,3,7)                                                                      129-

                                                                                                                                               

                                                                           

Středa 19.2.   

Polévka: Kuřecí vývar s kapáním (A:1,3,9)

1.  Čočka na kyselo se zlatou cibulkou a uzeným masem (A:1,10)      109,-

2.  Kuřecí rarášci s bramborem (A:1,3)                                                 109,-

3.  Chilli con carne s bramboráčky                                                      119,-

4.  Grilovaná krkovička se slaninou a volským okem, šťouchané brambory se zlatou cibulkou (A:1,3,10)                                                                       129,-

5.  Grilovaná krkovička se slaninou a volským okem, grilovaná 

zelenina a opečený toast (A:1,3,10)                                                      129,-

 


Čtvrtek  20.2.

Polévka: Žampionový krém (A:1,7)

1.  Záhorácký závitek s rýží (A:1,7,10)                                                      109,-

2.  Karbanátky s bramborovou kaší (A:1,3,7)                                         109,-

3.  MAXI kuřecí řízek a smetanové brambory (A:1,3,7)                          119,-

4.  Losos pečený na másle s citronem, brambory (A:1,7)                     129,-

5.  Losos pečený na másle s citronem, zeleninový salátek, domácí bagetka (A:1,3,7)                                                                                                    129,-

Pátek  21.2.           

Polévka: Frankfurtská (A:1,9)

1.  Smažákové duo (eidam + hermelín) s brambory a domácí              109,-

    tatarskou omáčkou (A:1,3,9) 

2.  Lívance s horkým lesním ovocem a vanilkovým krémem s            109,-

     kapkou alkoholu (A:1,3,5,7) 

3.  Kuskus s kurkumou a grilovanou zeleninou, kuřecími medailonky a               parmezánem (A:1,3,7,9)                                                                            119,-     

4.  Mix Gril (vepřová panenka, kuřecí prso, zelenina, kukuřičné 

   klasy) a hranolky                                                                                   129,-